Meny Stäng

Kontakta Kristina Svensson och Joanna Björkqvist

Har du frågor till författarna av Förverkliga din bokdröm? Vill anlita oss eller gästblogga om bokutgivning? Intervjua oss om våra vägar att förverkliga våra författardrömmar? Hör gärna av dig via mejl till oss.

Bilden är tagen under fotograferingen av bokomslaget till Förverkliga din bokdröm. Det är Joanna Björkqvist till vänster och Kristina Svensson till höger. 

Kristina Svensson  kristina [at] dinbokdrom.se
Ger kurser och föreläsningar om bokutgivning.

Joanna Björkqvist  joanna [at] dinbokdrom.se
Tar uppdrag som lektör och redaktör.

6 kommentarer

 1. Cyprien Tampuo Mpasi

  Hej !
  Jag har skrivit ett manuskript och jag skulle vilja ha en bra läsning och en bra korrigering
  från yrkesförfattare före publikationen.
  Jag väntar på ett gynnsamt svar från Er och ett gott samarbete i framtiden
  Tack på förhand.
  Med vänlig hälsning Tampuo Mpasi

 2. Stefan Rydéen

  Hej

  Jag har läst igenom dina erfarenheter av att göra egna böcker, men jag ser inga siffror på produktionskostnader du en bok. Hur många sidor, bilder, färg o papper kvalitet du vallt o priset på varje del. Jag planerar att ge ut en bok om mig som konstnär, då förstår du lite av mitt tänk.
  Pratar gärna på tel om ekonomi här, så kan jag ringa dig? svar till stefan@rydeen.se
  Tacksam för ett samtal.

  • Kristina Svensson

   Hej Stefan,
   Vad roligt att du haft nytta av det jag skrivit om att ge ut böcker på egen hand. Det jag lagt upp här är smakprov (även om jag varit ganska generös med dem). I mina böcker och kurser tar jag upp helheten. Just nu har jag inga kurser inplanerade men jag har fått flera förfrågningar på kort tid om att få personlig hjälp så det kanske blir en sådan tjänst framöver. Just nu är jag dock väldigt inbokad med annat.
   Ska man ge ut böcker med bilder och vill ha hög kvalitet på dessa är det offset-tryck som gäller det vill säga att trycka en upplaga. Detta begränsar urvalet en del jämfört med textböcker som kan ges ut som print on demand. Ett bra sätt att få koll på hur tryckkostnaderna varierar utifrån antal färgbilder, bindning och pappersval är prisuträknaren hos Booksfactory.
   Glad påsk önskar
   Kristina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.