10 tips för att leva på din kreativitet

Boken med arbetstiteln 10 tips för att leva på din kreativitet (alternativt 10 vägar till en kreativ livsstil alternativt femtioelva andra förslagär den andra handboken från den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. I den första 10 misstag författare gör delar de med glimten i ögat med sig av egna och andras misstag i författarskapets djungel.

Kreativ livsstil

Många drömmer om ett liv som författare men hur går man från att ha skrivandet som sin hobby till att ha det som yrke och huvudsakliga inkomstkälla? Under det gemensamma namnet ”Tre hattar” delar författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson med sig av sina och andras erfarenheter för en hållbar kreativ livsstil. Du får tips för att vårda din kreativitet, prioritera din tid och höja dina inkomster. Tillsammans har bokens författare 37 års erfarenhet från bokbranschen. Boken riktar sig framförallt till författare men de flesta tipsen fungerar lika bra för andra kreativa yrken som fotografer, konstnärer eller småföretagare rent generellt.

tre-hattar-7334

Bild från Bokmässan 2016 när den första delen mötte publik för första gången. Från vänster Kristina Svensson, Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson. 

Påverka bokens innehåll!

Har du förslag till innehåll i boken? Saker du tycker att vi absolut bör ha med? Hör av dig till oss senast 28 februari 2017. Via taggen kreativ livsstil kommer du att kunna läsa utdrag ur boken.

Planerad utgivning av boken är Bokmässan 2017. Den tryckta boken får ISBN-nr 978-91-86485-75-7 och e-boken 978-91-86485-76-4. Direktlänkar till pappersboken hos Bokus respektive Adlibris.

Om du prenumererar på blogginlägg så kommer du att få veta när den går att beställa. Eller ange din e-postadress så kommer det ett mejl.