Meny Stäng

Kategori: Tre hattar

Tre hattar står för Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson. Vi tre skriver en serie med handböcker för författare och andra kreativa. Här finns utdrag och information om böckerna.

  • Den röda från 2016 handlar om vanliga misstag som vi sett författare göra (och en del vi gjort själva).
  • Den lila från 2017 handlar om hur du kan öka din inkomster utan att du bränner ut dig så att du kan leva som kreativ.
  • Den gula från 2017 är en handbok i samarbete, något som kan göra att du har roligare och når ut lättare med dina verk.
  • 2020 kommer en grön.

10 tips för att skriva din självbiografi

Det har aldrig varit en så bra tid som nu för att skriva din självbiografi. Här får du i tio steg tips som hjälper dig att bli klar. De är utdrag ur en lättsam handbok skriven av Guldbrandsen, Svensson och Kimselius eller Tre hattar.

Två lysande böcker – och varför du bör läsa dem

Den ena titeln är en sprudlande inspirationsbok för lyckade samarbeten, den andra en matnyttig kurs i modern marknadsföring för författare. Den ena riktar sig till alla kreativa yrkespersoner som vill utvecklas tillsammans med andra – utan att gå på energikrävande minor. Den andra boken läser nya och gamla författare som vill nå ut med sina ord så enkelt som möjligt utan att fastna i gårdagens metoder.

7 skäl till att samarbeta med andra författare

Genom att samarbeta med kollegor kan du skriva bättre böcker, bli klar snabbare och utvecklas som författare. Dessutom får du någon att bolla alla aspekter av författarskapet med samt möjligheten att nå ut till fler läsare.