Meny Stäng

Prenumerera på författartips från Kristina Svensson

Missa inga matnyttiga tips utan följ sajten. Enklast är att prenumerera på nya inlägg. Då får du alla blogginlägg levererade direkt i din inbox.

Så här prenumererar du

1) Fyll i din e-postadress i formuläret nedan och tryck på subscribe.

Loading

2) Gå till ditt e-postprogram och spana efter ett mejl från mig. (ibland kan det hamna i skräpkorgen). Klicka på länken för att starta prenumerationen. OBS! Det är alltså två steg. Det beror på att ingen ska kunna starta en prenumeration åt dig utan att du vet om det.

3) Lägg till mig bland betrodda adresser (här finns instruktioner).

Din e-postadress lagras här på sajten (bakom kulisserna) och kommer inte att användas till annat än att skicka nyheterna du prenumererar på. Det går när som helst att avbryta prenumerationen (instruktioner längst ner i varje mejl).

Lägg Facebooksidan som favorit

Förverkliga din bokdröm finns givetvis också på Facebook. Faktiskt har jag en smärre skog med FB-sidor eftersom jag länge skapade en ny FB-sida per bok och jag har skrivit ganska många böcker. Numera postar jag de flesta författartips på Förverkliga din bokdröm-sidan då den sidan har fler följare än övriga.

Nu visar FB bara inläggen för en bråkdel av sidans följare om jag inte betalar för spridningen. Det har jag ingen lust med. Du kan spara pengar åt mig om du kryssar i att Förverkliga din bokdröm ska visas först och slår på aviseringarna. Se på bilden nedan. Du hittar menyn genom att klicka på följer bredvid gillar.

Det finns fler skäl att följa sidan. I perioder delar jag nämligen andra länkar och information där. Eller på Twitter. Men generellt försöker jag dra ner på min närvaro i sociala medier och prioritera att skriva här, på min reseblogg eller på något manus.

Alternativt följ bloggen via en RSS-läsare

Om du inte gillar Facebook eller e-post är ett alternativ att lägga till adressen https://dinbokdrom.se/feed/ i valfri RSS-läsare. Min favorit just nu heter Feedly. Där har jag lagt in många intressanta bloggar som jag följer. Det är färre distraktioner att läsa på det sättet än att bläddra bland sociala medier tycker jag.

Hoppas du hittar någon väg som passar dig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.