Meny Stäng

Prenumerera på författarnyheter

Missa inga matnyttiga tips eller inspirerande författarintervjuer från Kristina Svensson. Prenumerera på alla nya inlägg från den här sajten. Det finns olika sätt att göra det på. Det bästa och enklaste alternativet kommer först.

1) Få alla blogginlägg direkt i din inbox

Fyll i din e-postadress i formuläret nedan och tryck på prenumerera.

Loading

Gå sedan till ditt e-postprogram. Du kommer att få ett mejl från sajten i din inkorg (ibland kan det hamna i skräpkorgen). Klicka på länken för att starta prenumerationen. OBS! Det är alltså två steg. Det beror på att ingen ska kunna starta en prenumeration åt dig utan att du vet om det.

Din e-postadress lagras här på sajten (bakom kulisserna) och kommer inte att användas till annat än att skicka nyheterna du prenumererar på. Det går när som helst att avbryta prenumerationen (instruktioner längst ner i varje mejl).

2) Följ bloggen via en RSS-läsare

Ett annat alternativ är att lägga till adressen https://dinbokdrom.se/feed/ i valfri RSS-läsare. Min favorit just nu heter Feedly. Där har jag lagt in många intressanta bloggar. Det är bättre att bläddra där än i sociala medier tycker jag.

3) Bevaka taggen #dinbokdröm på Twitter.

Ett tredje alternativ är att bevaka taggen #dinbokdröm på Twitter. En länk till alla nya blogginlägg publiceras automatiskt där.

4) Lägg Facebooksidan som favorit

Förverkliga din bokdröm finns givetvis också på Facebook. Faktiskt finns det en smärre skog med FB-sidor eftersom jag länge skapade en ny FB-sida per bok. Numera postar jag mest på Förverkliga din bokdröm-sidan då den har fler följare än övriga.

Nu är det få av sidans följare som ser mina länkar om jag inte betalar för spridningen. Du kan spara pengar åt mig om du kryssar i att Förverkliga din bokdröm ska visas först och slår på aviseringarna. Se på bilden nedan. Du hittar menyn genom att klicka på följer bredvid gillar.

Det finns fler skäl att följa sidan. I perioder delar jag nämligen andra länkar och information där. Men generellt går min närvaro på Facebook ner och jag prioriterar att skriva här.

5) Titta in på söndagar

Om ingen av ovanstående vägar tilltalar dig så återstår alternativet att titta in regelbundet och se vad som har dykt upp. I några år har jag publicerat nya inlägg regelbundet på söndagar under höst respektive vår. Just nu experimenterar jag med att ändra frekvensen och posta mer sällan. Det handlar både om omsorg om min tid och om läsarnas. Alla är upptagna och jag hoppas att om jag skriver mer sällan ska fler läsa det jag skriver.

Fördelen om du väljer alternativ ett ovan är att du slipper bli besviken om du tittar in och det inte finns något nytt. Samtidigt riskerar du inte att missa något.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.