Meny Stäng

10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär

Den solrosgula boken 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär är den tredje handboken för författare och andra kreativa yrkespersoner från Tre hattar – den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. Denna gång tar vi oss an ämnet samarbete och på vilket sätt det kan hjälpa eller stjälpa din kreativa karriär – beroende på upplägg och vem du samarbetar med.

Samarbete utvecklar dig och sprider dina verk

Samarbete kan vara ett av de viktigaste verktygen för författare som tänker sig en lång karriär. Genom att samarbeta kan du utvecklas som författare och nå ut till fler läsare. Fler skäl finns i 7 skäl att samarbeta med andra författare. Samarbete kan också leda till många gråa hår, tårar och sömnlösa nätter. Vår bok ger dig tips på vägen. Denna gång har vi dessutom en lång rad med gästskribenter som bidrar med sin syn.

Sagt om boken

I övrigt uppskattar jag att boken även behandlar negativa aspekter av samarbete och påpekar att inte alla människor trivs med att samarbeta, det är ok att vara en ensamvarg också. Samarbete ska inte vara ett tvång utan något som berikar verksamheten.

Petronella Simonsbacka

Känns som det kommer att bli en bok med många postitlappar, vikningar  och anteckningar i.

Pia Hansen

Läs boken

Direktlänkar till pappersboken hos Bokus respektive Adlibris. E-bok kommer strax.

Om du prenumererar på blogginlägg så kommer du få veta nyheter om boken och kommande titlar. Eller ange din e-postadress så kommer det ett mejl. För senaste nytt om boken, spana in taggen 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär.