Meny Stäng

Författarboken

Författarboken är en matnyttig handbok, ett gediget uppslagsverk, för nya och etablerade författare. Bokens styrka är det heltäckande innehållet kombinerat med ett positivt tilltal.

Ditt författarliv blir roligare med kunskap

Är du författare, eller drömmer om att bli? Vill du veta mer om hur det går till att bli etablerad författare? Då är detta boken för dig! Författarboken är en handbok för både ambitiösa debutanter och erfarna författare. Den innehåller allt du behöver känna till för att nå ut med sina ord till läsare.

I tydliga, konkreta kapitel ger Författarboken tips om alla steg från att skriva klart ditt manus till livet som författare. Tyngdpunkten ligger på olika möjligheter att publicera, marknadsföra och sälja böcker.

Bokbranschen är full med fula fiskar och välmenande men okunniga konsulter. Med Författarboken som initierad och inspirerande guide kan du fatta genomtänkta beslut om ditt författarskap och undvika att luras av bondfångare.

Boken används eller rekommenderas som kurslitteratur på kurser hos Författarförbundet och Folkuniversitet/Skrivarakademin.

Sagt om Författarboken

…aktuell och mycket matnyttig för såväl debutanten som den etablerade författaren.

Jonas Herrlin, BTJ häfte 15/2015

Boken innehåller mycket matnyttigt från en grundläggande nivå med termer om tryckning till historiska nedslag och mer övergripande förklaringar.

Bella Stenberg, Göteborgs-Posten, 16 juli 2015

Som handbok för marknadsföring är det här en mycket praktisk bok. Saklig, konkret, lätt att förstå och uppdelad i väl överskådliga kapitel.

Annika Åström på dagensbok.com.

Fler röster om Författarboken finns här.

Beställ Författarboken

Författarboken med grön titel publicerades 2017 i mjukband. Det är en uppdaterad upplaga av #författarboken från 2015 (med rosa rygg). Låna boken på bibliotek eller beställ ett eget exemplar från Bokus, Adlibris, eller formuläret nedan. Klicka på den gröna rutan med pris (under rätt bok) för att lägga boken i kundvagnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.