Meny Stäng

Välkommen till dinbokdrom.se

Varmt välkommen!

Du har kommit till en sida som handlar om att förverkliga sina författardrömmar. Här blandas författarintervjuer med olika tips om allt från skrivprocessen till marknadsföring av böcker. Det finns också information om en rad med inspirerande handböcker.

Oberoende sajt sedan 2012

Sidan dinbokdrom.se skapades 2012 inför releasen av handboken Förverkliga din bokdröm. Här publicerades extramaterial, utdrag ur boken, pressreleaser och uppföljningsintervjuer med medverkande i boken. Under ett par år bloggade båda författarna, Joanna Björkqvist och Kristina Svensson, regelbundet här. Syftet var att sprida information om egenutgivning och boken.

Sedan dess har Kristina Svensson fortsatt ge ut handböcker för författare och sajten handlar nu om samtliga titlar. Joanna Björkqvist tar uppdrag som redaktör och skrivlärare, läs mer om det på sajten med hennes namn.

Sidan är fortfarande oberoende, det vill säga det ligger inget större företag bakom sajten. De företag som jag tipsar om är sådana jag själv använder eller är nyfiken på att prova.

Hur kan jag stötta sajten?

  • Prenumerera på nya inlägg – ju fler prenumeranter desto relevantare att skriva fler tips.
  • Tipsa andra om sajten. Dela länkar eller skicka nya författare hit.
  • Läs handböckerna. Låna dem på bibliotek eller köp egna exemplar. Varför inte ge bort ett exemplar eller två i present?
  • Det finns också möjlighet stötta sajten ekonomiskt genom en donation via paypal, patreon eller bankgiro nr 875-5373.
  • Anlita mig som föreläsare i sajtens ämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.