Meny Stäng

10 tips för att leva på din kreativitet

Boken 10 tips för att leva på din kreativitet (som under skrivandet hade arbetstiteln 10 vägar till en kreativ livsstil samt femtioelva andra förslagär den andra handboken från den rutinerade trion Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson. I den första 10 misstag författare gör delar de med glimten i ögat med sig av egna och andras misstag i författarskapets djungel.

Kreativ livsstil

Många drömmer om ett liv som författare men hur går man från att ha skrivandet som sin hobby till att ha det som yrke och huvudsakliga inkomstkälla? Under det gemensamma namnet ”Tre hattar” delar författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson med sig av sina och andras erfarenheter för en hållbar kreativ livsstil. Du får tips för att vårda din kreativitet, prioritera din tid och höja dina inkomster. Tillsammans har bokens författare 37 års erfarenhet från bokbranschen. Boken riktar sig framförallt till författare men de flesta tipsen fungerar lika bra för andra kreativa yrken som fotografer, konstnärer eller småföretagare rent generellt.

Sagt om boken

Konkret och praktiskt och med erfarenhet grundad i författarnas egen vardag och erfarenhet.

Bloggen Livet med orden

»Proppfull av konkreta tips och framför allt inspiration! Boken fick igång mina tankar och väckte nya idéer.«

Jenny Forsberg på Goodreads

»En ärlig och frejdigt skriven bok som ger perspektiv på drömmen om att skriva och vad det innebär att bli författare.«

Jonas Herrlin, BTJ häfte nr 8/2017

Läs boken

Direktlänkar till pappersboken hos Bokus respektive Adlibris. Om du prenumererar på blogginlägg så kommer du få veta nyheter om boken. Eller ange din e-postadress så kommer det ett mejl. Läs gärna utdrag ur boken via taggen kreativ livsstil.