Meny Stäng

Din självbiografi – 10 råd för att skriva bok om ditt liv

Passa på och skriv boken om ditt liv! Idag är den perfekta dagen att skriva och publicera din självbiografi. För att hjälpa dig komma igång samt att komma i mål har vi skrivit en lättläst och inspirerande handbok.

Vi är Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson, eller Tre Hattar. Detta är vår fjärde gemensamma bok. Vi har tillsammans en massa erfarenhet att ösa ifrån.

Tio steg för att bli klar med din biografi

Det finns många skäl att skriva din biografi nu: att ge dina barnbarn ditt livs historia, att förstå dig själv eller att ge allmänheten en läsupplevelse utöver det vanliga.

I den här boken får du praktiska råd om hur du skriver en biografi du kan vara stolt över. Du får lära dig hur du kommer igång med skrivandet, tar fram de mest intressanta delarna av ditt liv, skriver medryckande och gör boken snygg.

Det finns ett fylligt smakprov ur boken här på sajten: 10 råd för att skriva ditt liv.

Låna, köp och läs boken

Boken kommer ut någon gång senare som e-bok och som tryckt bok. Givetvis hoppas vi att många bibliotek tar in den. Finns den inte inne, be dem köpa hem den. Vill du ha ett eget exemplar att bläddra i går boken att beställa hem i din lokala bokhandel eller köpa på nätet hos Bokus eller Adlibris (direktlänkar kommer så småningom, jag var lite för snabb med att tro att boken var klar).