Meny Stäng

om #författarboken (2015)

#författarboken är en matnyttig handbok, ett gediget uppslagsverk, för nya och etablerade författare. Bokens styrka är det heltäckande innehållet kombinerat med ett positivt tilltal.

Ditt författarliv blir roligare med kunskap

forfattarboken -7024

Boken täcker de flesta aspekter av ett modernt författarskap, från bokidé till branschorganisationer, från förlagskontrakt till försäljningskanaler, från manus till morgonsoffa. Med hjälp av historiska exempel förklaras bokbranschen.

Med #författarboken som guide kan du fatta genomtänkta beslut om din bokutgivning, undvika bondfångare och få inspiration till din marknadsföring.

#författarboken innehåller bidrag från följande personer: Anja Wikström (debutant), Anna Lovind (redaktör), Cajsa Winqvist (dramaturg), Johanna Wistrand (spökskrivare), Lennart Guldbrandsson (spökskrivare), Nina Larsdotter (förläggare), Petra Jankov Picha (bokbloggsexpert), Sören Bondeson (skrivlärare) och Tomas Arfert (formgivare).

Boken används eller rekommenderas som kurslitteratur på kurser hos Författarförbundet, Vuxenskolan och Folkuniversitet/Skrivarakademin.

Sagt om #författarboken

…aktuell och mycket matnyttig för såväl debutanten som den etablerade författaren.

Jonas Herrlin, BTJ häfte 15/2015

Boken innehåller mycket matnyttigt från en grundläggande nivå med termer om tryckning till historiska nedslag och mer övergripande förklaringar.

Bella Stenberg, Göteborgs-Posten, 16 juli 2015

Som handbok för marknadsföring är det här en mycket praktisk bok. Saklig, konkret, lätt att förstå och uppdelad i väl överskådliga kapitel.

Annika Åström på dagensbok.com.

Fler röster om #författarboken finns här.

Låna #författarboken eller skaffa den nya upplagan

#författarboken är skriven av Kristina Svensson och gavs ut 2015 med ISBN 9789187548550. Den finns ej till försäljning längre, däremot finns det en ny upplaga. Läs om den senaste upplagan av Författarboken.