Meny Stäng

Välkommen till din bokdröm!

Du har kommit till en sida som handlar om att förverkliga sina författardrömmar. Här blandas författarintervjuer med olika tips om allt från skrivprocessen till marknadsföring av böcker. Det finns också information om de båda inspirerande handböckerna Förverkliga din bokdröm och #författarboken. En bra början kan vara att titta in på tipssidan.

Trevligt att du hälsar på här hos oss!

Sidan dinbokdrom.se skapades 2012 inför releasen av handboken Förverkliga din bokdröm. Under ett par år bloggade båda författarna, Joanna Björkqvist och Kristina Svensson, regelbundet här. Sommaren 2015 modifierades sidan för att spegla att Kristina Svenssons uppföljare #författarboken publicerats men också för att göra det lättare för dig som läser att hitta bland blogginläggen.

Följ gärna våra nyheter via RSS eller e-post.

Och du, varmt välkommen!

Joanna & Kristina

Kristina Svensson och Joanna Björkqvist

15 kommentarer

 1. Pingback: Jakten på den perfekta puben på Bokmässan 2012 | Jakten på den perfekta puben

 2. Ramona Bredberg

  Hej, jag undrar om ni vet vem man ska kontakta för att ge ut sin allra första bok? Jag har letat mycket på nätet fått lite svar men inget svar på vem eller vart jag ska vända mig för att få min bok utgiven. Jag hoppas nu att ni har svar.
  Tack Ramona

  • Kristina Svensson

   Hej Ramona

   Kul att se dig här också, jag har precis mejlat dig ett svar på din fråga till föreningen Egenutgivarna. Det finns ett antal vägar att gå för att få sin bok utgiven. 1) Skicka till förlag och hålla tummarna. 2) Betala någon för att ge ut den eller 3) Ge ut själv. Vi går igenom allt du behöver veta för att ge ut själv i boken. Lycka till!

 3. Helena Milton

  Vad roligt att träffa er båda på mässan! Jag ser fram emot att läsa den och hoppas få tips och råd nu när jag själv är så nära min bok- och författardröms början.

 4. John Nixon

  Just dropping by to say that it was a pleasure to meet Joanna for the first time, and to see Kristina again, at the Book Fair. Since then I’ve had Förverkliga din bokdröm on my current reading pile, and dip into it every so often. I’ve not read it all yet, but about a third I think. Lots of food for thought and I like the interviews and illustrations from personal experience.

 5. Gabrielle

  Köpte “Förverkliga din bokdröm” häromveckan (signerad av Joanna) och har läst och läst. Mycket bra! Jag har stor nytta av den. Min bok “Sandskär i mitt hjärta” är på väg att bli klar (hos bokbindaren nu) så jag skulle förstås ha skaffat er bok tidigare men jag visste inte om den. Nu började jag med att läsa om marknadsföring och sånt i boken. Sen har jag börjat om från början och läser rubbans.

  Jag tycker ni har lyckats väldigt bra, ni två. Det är redigt, tydligt, mycket användbart – och dessutom trevligt och inspirerande skrivet.

  Allt gott!

  • Kristina Svensson

   Tack för dina fina ord. Vad glada vi blir över att boken är tydlig, användbar och dessutom inspirerande för det var precis det vi villa att den skulle bli. Synd att vi inte nått ut bättre så du kunde fått nys om boken tidigare. Om du träffar någon som har en bokdröm kanske du kan tipsa dem?

   Lycka till med Sandskär i mitt hjärta!

 6. Pingback: Marknadsföra böcker med Twitter och Instagram - egenutgivarna.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.