Meny Stäng

Finfina ord från BTJ

Idag är vi en glad trio författare för vi har fått mejl från BTJ med finfina ord om nya boken 10 misstag författare gör. Hela texten är införd i BTJ häfte nummer 24 2016 och enbart tillgänglig för prenumeranter men här kommer ett litet utdrag.

I lättsam förpackning och avskräckande syfte, redovisar de sina och andras felsteg i branschen. Det är ett roligt grepp och nog blir man nyfiken när ”Deltar i en novelltävling” och ”Skriver det du tror förlag vill ha” presenteras som misstag författare bör undvika.

Bra betyg från BTJ ökar sannolikheten att bibliotek köper in boken, vilket underlättar för dig som vill låna boken istället för att köpa den.

bok-bibliotek-2016-7175

På bilden Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson – den rutinerade trion Tre hattar. Nu är vi taggade till tänderna att ta tag i del 2.

PS! Om du missade att köpa boken till specialpris under Bokmässan får du snart ett nytt tillfälle. Lennart Guldbrandsson kommer att ha med ett antal exemplar till konferensen Skriv2016 i Stockholm.

Publicerad irecension

Mer läsning

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.