Meny Stäng

Kristina Svensson blev förlagschef

I Förverkliga din bokdröm berättar vi om olika skäl till att skriva en bok. Ett av dem är att den som skrivit en fackbok blir betraktad som expert. En självklar följdfråga är såklart om vi upplevde den effekten? 

Kristina Svensson Lava foto av Stenmark 2000 bild nr-0048Ja, efter att boken publicerades har jag bland annat fått förfrågningar om workshops i bokmarknadsföring, artiklar och blivit headhuntad som förlagschef till ett nytt hybridförlag. Jag är övertygad om att boken är en starkt bidragande orsak till dessa uppdrag.

Det är dock inte bara Förverkliga din bokdröm förtjänst. Jag har också hållit föredrag, lagt ner hundratals timmar ideellt som ordförande i föreningen Egenutgivarna, gästbloggat samt refererat från olika branschkonferenser på min webbsajt.

Vill inspirera andra att förverkliga sina bokdrömmar

Min vision är att alla som drömmer om att en dag hålla sin bok i handen också ska förverkliga drömmen. Jag vet att det finns ett stort intresse för skrivande och jag får ofta mejl från författaraspiranter som vill ha hjälp med att ge ut sin bok. Det är förstås mycket hedrande men tyvärr är privatrådgivning ganska tidsödande. Däremot håller jag gärna föredrag för grupper.

Mitt bästa tips för den som har författardrömmar är att läsa Förverkliga din bokdröm för att få en översikt av vad egenutgivning innebär och gå med i Egenutgivarna för att få kollegor att utbyta erfarenheter med. Den som känner att han eller hon inte hinner, eller vill, ge ut själv och har ekonomiska möjlighet att ta hjälp är varmt välkommen att kontakta mig på jobbet.

Tack för all positiv feedback

Jag vill avslutningsvis passa på och tacka alla som läst boken och berättat hur den har hjälpt er. Ett extra tack till er har tagit sig tid att skriva ett boktips eller recension av boken och därmed hjälpt till att sprida den till en vidare krets.

PS! För alla som undrar hur det går med min Antibesbok som också är nämnd i Förverkliga din bokdröm så strävar jag på. Manuset har delats i två och historiedelen blev klar före jul.

Publicerad iFörfattare berättar

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.