Meny Stäng

Moment 22 leder till smygpremiär av sajten

Bokrondellen (numera Bokinfo) är databasen som kopplar ihop alla Sveriges förlag med bokhandlarna. Är boken inte registrerad där så är den helt osynlig. Vi vill självklart inte att Förverkliga din bokdröm ska vara osynlig så idag registrerade jag boken där. Det gick bra tills jag kom till bokomslaget, en inte oviktig detalj.

Bilden skulle inte laddas upp utan jag skulle istället ange en länk där bilden fanns. Enkelt, bara att ställa sig på bilden här till vänster, högerklicka och välja kopiera länkadress.  Kruxet var bara att tack vare den svarta under konstruktion-skylten som jag hängt framför sajten så kunde inte Bokrondellen ladda ner något bokomslag.

Trist! Så nu har jag tagit ner skylten och försöker redigera informationen på Bokrondellen för att få med bokomslaget. Då uppdateras förhoppningsvis också bokens sida på bland annat Bokus. Länkarna till bokens försäljningsställen är en av många saker som saknas på den här webbsajten och anledningen till att jag ville registrera boken i Bokrondellen så att jag kunde göra klart sajten och ta ner skylten…

Kort sagt. Den här sidan är inte klar. Ni som tittar in är förstås varmt välkomna – men återkom gärna om ett par dagar!

Publicerad iBlandade författartips

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.