Meny Stäng

Ny chans att höra mig prata marknadsföring på BoD Inspiration Day

Nu finns det en ny chans att lyssna på mig när jag pratar om marknadsföring. Jag kommer att delta i BoD Inspiration Day 2 oktober 2020. Denna gång går eventet av stapeln digitalt. För två år sedan var det på Nalen i Stockholm. Det var toppentrevligt, jag hoppas att vi kan skapa något liknande digitalt även om alla får ta med sig eget fika.

Eventet äger rum fredag eftermiddag 2 oktober via Zoom. Det är tre pass med rejäla pauser mellan. Det är gratis att delta men föranmälan senast 30 september.

Alla detaljer finns in programmet för BoD Inspiration Day.

Undvik vanliga misstag med marknadsföring

Det finns många som pratar om marknadsföring och det finns oändligt mycket skrivet om det. Men det är skillnad på att vara marknadsförare på heltid, och att vara författare på deltid och sedan marknadsförare på ännu-mindre-deltid. Då krävs att man lägger krut på rätt saker och hoppar över det som inte är lika effektivt.

Senast jag pratade marknadsföring var på Egenutgivarnas årsmöte. Då la jag upp det som 7 vanliga misstag – och vad man bör göra istället. Jag hade någon idé att jag skulle göra en bloggserie av ämnet. Det kan ju fortfarande bli så men just nu är fokus på min crowdfunding-kampanj (som jag berättade om nyss).

Min crowdfunding är i mål

För övrigt kommer jag att använda kampanjen som case och berätta hur jag jobbade för att min crowdfunding-kampanj skulle gå i mål efter några dagar.

Det ska bli skoj att dela med mig av mina tips. Det blir en rolig paus från en höst som annars mest spenderats framför datorn. Ja det här blir också via datorn, men på ett annat sätt än när man sitter och redigerar.

Årets Bokmässa gick mig spårlöst förbi

Facebook har de senaste dagarna påmint mig om dessa minnen från Bokmässan. De får mig verkligen att sakna att spendera tid med kollegor och umgås. I övrigt så har jag sett en massa reklam för Bokmässan Play men har inte tagit mig tid att titta på något.

Som synes har jag just nu snöat in på samma motiv vid olika tillfällen. Jag har fler exempel i dagens inlägg på resebloggen. Fast då bilder med och utan snö.

Annat alternativ: boken Nå ut med din bok

Om du inte har möjlighet delta den 2 oktober så rekommenderar jag min bok Nå ut med din bok.

PS! Har du någon särskild fråga du vill att jag besvarar på fredag så hör gärna av dig.

Så här ser hel programmet ut.
Publicerad iNyheter

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.