Meny Stäng

Mer inspiration i uppföljaren #författarboken

Har du läst Förverkliga din bokdröm och vill ha mer? Då kommer goda nyheter: Förverkliga din bokdröm har fått en uppföljare! #författarboken – från idé till releasefest är en faktaspäckad handbok som innehåller det mesta en författare behöver veta, oavsett om du föredrar traditionell förlagsutgivning eller att ge ut på eget förlag. 

Fördjupning i sälj och marknadsföring

Förverkliga din bokdröm av Joanna Björkqvist och Kristina Svensson har fått mycket beröm för sitt inspirerande och peppande tilltal samtidigt som en och annan recensent har önskat fördjupningar. Förhoppningsvis uppskattar dessa personer #författarboken – från idé till releasefest som något tjockare än Förverkliga din bokdröm men har samma tilltal.

#författarboken av Kristina Svensson innehåller faktiskt så mycket info att den till skillnad från Förverkliga din bokdröm inte har några författarintervjuer. Vill du bli inspirerad av hur andra författare har gjort rekommenderas därför att du kompletterar med Förverkliga din bokdröm och författarintervjuerna här på dinbokdrom.se.

Vill du ha uppdaterad information om bokbranschen, fler tips på att sälja böcker och utförligare instruktioner om att ge ut böcker då är det #författarboken du ska läsa. Du behöver inte ha läst Förverkliga din bokdröm för att läsa #författarboken, de överlappar varandra innehållsmässigt. Det kan dock finnas skäl till att läsa båda, se likheter och skillnader på de båda böckerna.

tva forfattarbocker-6298

Nyheter i #författarboken jämfört med Förverkliga din bokdröm är exempelvis ett avsnitt om förlagskontrakt med information om vad du som författare bör vara uppmärksam på. Det finns också en del historiska exempel för att förklara varför bokbranschen ser ut som den gör idag med returrätt på böcker, centrala inköp och bästsäljerism.

Läs mer om #författarboken eller beställ den hos Bokus.

Publicerad iNyheter

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.