Meny Stäng

Signerade ex av nya boken finns i B09:20 under Bokmässan 2017

På Bokmässan i Göteborg har du chansen att skaffa ett signerat exemplar av 10 tips för att leva på din kreativitet av Kim M KimseliusKristina Svensson och Lennart GuldbrandssonBoken ger dig verktyg för att livnära dig på ditt skrivande, eller annan skapande verksamhet – utan att bränna ut dig längs vägen. Håll utkik efter Roslagstext i monter B09:20.

Jag är inte personligen på Bok & Bibliotek i Göteborg 28 september till 1 oktober 2017. Att det ändå finns möjlighet att köpa signerade ex av ”min” senaste bok på mässan beror på framförhållning (jag signerade en hög när jag hälsade på Kim i maj) samt ett utmärkt samarbete i Tre hattar det vill säga Kim M KimseliusKristina Svensson och Lennart Guldbrandsson.

Det är Kims förlag Roslagstext som (som vanligt) återfinns i monter B09:20. Där finns hela hennes digra produktion till salu inklusive fyra handböcker för författare, två som hon skrivit själv och två från Tre hattar. Lennart finns också på mässan de flesta av dagarna och har en del uppdrag som han beskriver noggrannare på sin sajt (jag förbereder detta inlägg i förväg).

Mina reseguider finns till specialpris

Jag har faktiskt en till ny bok på Bokmässan, reseguiden Mitt Provence. Den har jag inte haft möjlighet att signera men Historiska media brukar alltid erbjuda ett specialpris om man köper två exemplar ur deras serie Karavan reseguider. Och mina Mitt Nice och Mitt Provence passar utmärkt ihop.

Orsaken till att jag inte är på plats har jag nämnt tidigare, jag är i Antibes och jobbar med nästa års bokskörd. Ha en riktigt trevlig mässa och så ses vi kanske igen nästa år!

PS! Här kan du läsa om mina böcker med länkar till var de säljs förutom på Bokmässan.

Publicerad iNyheter

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.