Meny Stäng

Sommarpaus!

Det känns som vi haft högsommar i flera månader redan men det är faktiskt bara en vecka sedan vi firade midsommar. Jag ser i mitt flöde på sociala medier att många kollegor passar på och utnyttjar de långa lediga dagarna till att skriva. Jag planerar att göra samma sak alldeles strax. När detta publiceras är jag i Almedalen för att i en knapp vecka dygnet runt prata om, lyssna på och andas framtidens vård med fokus på vilken roll medicintekniken kommer att ha.

Därefter ska jag ha några dagars vila på en primitiv skärgårdsö tillsammans med en kompis och ett antal flaskor gott vin. Senare under sommaren ska jag återvända till Wales där min debutbok Jakten på den perfekta puben utspelar sig samt fortsätta att samla in foton till Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm.

För att få tid med detta gör jag en paus med söndagsinläggen på dinbokdrom.se. Jag har publicerat ett nytt inlägg varje söndag sedan i augusti. En del har varit långa artiklar jag lagt mycket tid på, andra har varit kortare utdrag ur olika handböcker. Jag har ett antal halvskrivna utkast, intervjuer och gästinlägg som väntar på att publiceras men de får vänta ett tag innan jag skriver klart dem.

Blogginläggen återkommer i augusti igen, jag gissar just nu att jag drar igång igen den 19 augusti 2018. Om du prenumererar på inläggen direkt i din e-post så missar du garanterat inget. Passar återigen på och tackar för att du följt bloggen under höst en och våren. Det är givetvis fritt fram att under sommaren tipsa andra författare om resurssidan där jag sammanställt de bästa tipsen från sajten.

Hoppas att vi ses i augusti igen och ha en riktigt kreativ skrivsommar!

Kristina

PS! Bilden är från en magisk plats vid Vättern som jag hittat under mina researchresor för Smultronställen-boken.

Publicerad iBlandade författartips

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.