Meny Stäng

Fler recensioner av Förverkliga din bokdröm

Denna bok är närmast att betrakta som en ny bibel för den som inte bara vill skriva utan också vill vara självständig från de stora förlagen och bestämma själv över sin slutgiltiga produkt.

Så skriver Mari Åberg som tillsammans med sin man Stefan startat förlaget Andra rum. Läs vidare vad Mari skriver om Förverkliga din bokdröm.

Förverkliga din bokdrömKan en bok vara pratnyttig? Det tycker i alla fall språkkonsulten Jenny Forsberg att Förverkliga din bokdröm är.

Pratnyttig, helt enkelt! Boken varvar praktisk information och tips med berättelser om hur bokens författare själva och andra författare har gjort med sina böcker. Faktum är att det är i författarnas egna berättelser som jag lär mig mest.

Gabrielle Roland Waldén som precis gett ut vackra boken Sandskär i mitt hjärta skrev för ett tag sedan följande i en kommentar här på webben.

Köpte ”Förverkliga din bokdröm” häromveckan (signerad av Joanna) och har läst och läst. Mycket bra! Jag har stor nytta av den. Min bok ”Sandskär i mitt hjärta” är på väg att bli klar (hos bokbindaren nu) så jag skulle förstås ha skaffat er bok tidigare men jag visste inte om den. Nu började jag med att läsa om marknadsföring och sånt i boken. Sen har jag börjat om från början och läser rubbans.

Jag tycker ni har lyckats väldigt bra, ni två. Det är redigt, tydligt, mycket användbart – och dessutom trevligt och inspirerande skrivet.

Allt gott!

Vill du också läsa Förverkliga din bokdröm? Titta på sidan köp boken för direktlänkar till olika inköpsställen eller gör som Eva Ullerud – hon har bett sitt bibliotek köpa in Förverkliga din bokdröm efter att ha läst Bosse Lidéns entusiastiska recension av boken.

Fler utdrag ur recensioner finns på sidan recensioner.

Publicerad irecension

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.