Meny Stäng

Förverkliga din bokdröm har återuppstått!

Sajten är uppe igen efter ett par dagars frånvaro. Att sajten varit omöjligt att nå ett par dygn beror på problem hos webbhotellet Binero. Jag beklagar alla som försökt att ta del av tipsen jag skrivit här. Det är särskilt tråkigt att sajten var nere under lediga dagar då jag vet att fler letar efter information då.

En blomma med taggar känns som en passande illustration till den här texten.

Stabilt webbhotell viktigt för författare

I mina böcker tjatar jag rätt friskt om vikten av att ha egna kanaler till läsarna. Navet i detta är en egen webbsajt som du själv äger och betalar lagring för. På din egen webbsajt är det du som bestämmer innehållet och den finns så länge du vill.

Sociala medier är mer osäkra. Ditt konto kan bli avstängt eller så stängs hela ner (som Google + här under våren). Inte kommer detta att bli bättre med det nya upphovsrättsdirektivet. Det kommer bli ännu mer godtycklighet över vad som blir censurerat – allt för att skydda de stora jättarna.

Därför behöver du en egen webbsajt för att kunna dela material som du har skapat med dina läsare. Det är på din webbsajt du ska lägga större delen av din marknadsföringsenergi.

Kruxet är att du måste ha en stabil leverantör av lagring. Fel kan inträffa men att en sajt ligger nere flera dagar i sträck är haveri. Dessutom har informationen till oss kunder varit lika sparsam. Jag borde verkligen byta leverantör. Men jag ska inte göra någonting förrän jag fått iväg manus till tryck. Därför håller jag tummarna för att sajten stannar uppe nu.

Den här bilden har några år på nacken nu. Jag med en Binero surfbräda på surfresa i Norge..
Publicerad iBlandade författartips

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.