Meny Stäng

Sista chansen beställa ”Författarboken” till jul

Tryckta böcker är helt oöverträffade som julklappar. Den rektangulära platta formen gör dem lätta att slå in till snygga paket och deras storlek är perfekt i förhållande till julgranen. Dessutom finns det en bok för varje läsare.

Författarboken är uppslagsverket för alla författare

Författarboken är handboken alla aspirerande och publicerade författare behöver ha i sin bokhylla. Den innehåller (i princip) allt du behöver känna till som författare idag. All information presenteras rakt på sak utan krusiduller. Boken går att läsa i ett svep eller att ha som ett uppslagsverk. Den är särskilt relevant för de som vill nå ut med sina verk till läsare antingen direkt eller via traditionella kanaler. (Fortfarande inte övertygad? Läs vad andra tycker om Författarboken).

Har du redan läst Författarboken och inte känner någon annan som behöver den i julklapp kanske någon av de andra handböckerna jag skrivit (delar av) passar? Läs om samtliga böcker här (de andra böckerna har du lite mer tid på dig för att beställa). Det finns såklart många andra bra handböcker, men det får bli ämnet för andra blogginlägg.

Det finns inget lager av Författarboken

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är att jag inte har något lager av Författarboken, vilket gör att det krävs framförhållning om du vill ha boken före jul. Eftersom jag är så mycket på resande fot passar det mig bättre att ge ut boken som print on demand. Boken lagras digitalt och trycks först när den beställs.

Det kanske är dumt att jag inte tryckt upp en liten upplaga som komplement för jag har fått flera förfrågningar under höstens kampanjer om jag kan skicka boken direkt. En del vill gärna ha sin bok signerad också. Men jag har alltså valt att åka skidor veckorna före jul istället för att signera, slå in och skicka böcker (sorry!).

Jag försöker kompensera min prioritering genom att i varje fall förvarna ordentligt: om du vill ha boken före jul behöver du beställa den senast måndag 11 december 2017. Beställ från Bokus, Adlibris, eller formuläret nedan. Klicka på den gröna rutan med pris för att lägga boken i kundvagnen.

God jul!

Publicerad iNyheter

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.