Meny Stäng

God jul alla läsare!

Trogna och tillfälliga läsare av bloggen #dinbokdröm önskas härmed en riktigt god jul! Hoppas att ni får en avslappnad helg med mycket choklad samt många och långa promenader med nära och kära – viktiga ingredienser för ett långt och kreativt författarliv. Hoppas också att ni får tid att läsa, skriva eller planera under helgerna. Givetvis hoppas jag också att ni som fick Författarboken i julklapp uppskattar den. (Detta gäller såklart även övriga handböcker).

Dinbokdröm får fler och fler läsare

Under 2017 har ni blivit fler och fler som läser här regelbundet. Kanske är det en effekt av att jag lyckats hålla i och publicera inlägg nästan varje söndag? Detta blir artikel nummer 44 av 46 som publiceras under 2017. Jag hade sommarpaus ett tag när jag ägnade mig mer åt min reseblogg, men annars har jag publicerat regelbundet. Kanske är det ökade läsarintresset en effekt av att jag delar länkarna flitigt i olika Facebook-grupper, eller så ökar intresset för att ta ett eget grepp om sin författarkarriär.

Ni är varmt välkomna oavsett anledning till att ni kommit hit. Jag tog en titt på vilka inlägg som är årets populäraste. Har du läst dessa?

  1. Hitta din bästa marknadsföring, är du extrovert, introvert eller exhibitionistisk författare?
  2. Kreativ livsstil – förvandla din hobby till yrke
  3. Vad kan vi lära oss av mannen som sålt 180 000 ex av sin bok?
  4. Publit är utmärkt för bokutgivning (i dessa fall)
  5. Fler inkomstkällor ger ett tryggare författarliv

Detta är en peppande lista för mig. Punkt nummer två och fem ingår i boken 10 tips för att leva på din kreativitet och punkt ett är grunden till kursen, snart boken, Nå ut med dina ord.

Publicerad iBlandade författartips

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.