Meny Stäng

Undvik dessa 5 vanliga misstag med din självbiografi

I denna inspelning från releasen av boken Din självbiografi går Kim M Kimselius, Kristina Svensson och Lennart Guldbrandsson igenom 5 vanliga misstag med din självbiografi – och vad du kan göra istället.

Din självbiografi – praktiskt handbok

Din självbiografi ger dig som drömmer om att skriva en självbiografi verktygen du behöver för att komma igång att skriva om ditt liv, skriva en bra bok, bli klar samt att hålla den tryckta boken i handen.

Boken innehåller många övningar. Dessa tillsammans med det positiva tilltalet gör boken till en utmärkt present till alla som grunnar på att skriva sitt liv, men ännu inte kommit igång.

Läs smakprov ur boken

Det här ämnet tacklade vi för att intresset är så stort och frågorna så många. Ett exempel är att texten Skriv ditt liv och ge ut dina memoarer har fått ett sådant fint mottagande. Den texten utgjorde faktiskt ett första synopsis. Sedan har vi byggt ut med andra texter, varav många är nyskrivna. Till slut blev det 233 boksidor (varav några är svart-vita foton).

Blir du nyfiken på innehållet och upplägget kan du läsa detta smakprov ur boken.

Din självbiografi – 10 råd för att skriva om ditt liv har grön rygg och är den fjärde boken i 10-serien från Tre hattar eller Kim M Kimselius, Lennart Guldbrandsson och Kristina Svensson.

Spana gärna in de tidigare titlarna

Den gula 10 sätt samarbete lyfter din kreativa karriär (2018) ger dig verktygen du behöver för att ha roligare, utvecklas och samtidigt sälja fler böcker genom att dela mål och arbete med andra. Den är relevant inte bara för erfarna författare utan kan vara aktuell även för andra kreativa småföretagare.

Den lila 10 tips för att leva på din kreativitet (2017) passar alla som vill ta sitt skrivande (eller annan kreativ verksamhet) från hobby till yrke – utan att bränna ut sig på vägen.

Den röda 10 misstag författare gör (2016) passar dig som är relativt ny som författare och vill undvika kostsamma misstag som andra redan har gjort. Uppfinn inte hjulet igen! (Boken kan även läsas av dig som har gjort några misstag längs vägen som bekräftelse på att du inte är ensam…).

PS! Missa inte att Din självbiografi säljs till introduktionspriset 119 kronor hos Bokus fram till 1 juli 2020.

Publicerad iTre hattar

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.