Meny Stäng

Författarboken är tillgänglig igen

Goda nyheter: Författarboken är återigen tillgänglig! Det har nu gått drygt två månader sedan jag annonserade den tråkiga nyheten att Författarförboken försvunnit från marknaden sedan det företag som jag anlitat för distributionen av Författarförboken var på väg i konkurs. Det har varit två månader av prövningar och omprövningar. Det har visat sig att jag litade på fel person och förlorade mer pengar än jag hade behövt, för att jag var snäll.

Nu har jag kavlat upp ärmarna och publicerat boken på nytt samt bett alla läsare om hjälp med att sprida boken till nya läsare. Nästa vecka kommer en längre text med beskrivning av hur nyutgivningen gick till, med tips och lärdomar till andra författare som har tidigare utgivna manus liggande i den digitala byrålådan.

Därefter kommer jag att återgå till att publicera texter till boken 10 tips för att leva på din kreativitet. Jag har ett par kapitel som ligger tidsinställda. Hittills har jag fått in en del tips och kommentarer på de texter jag publicerat så det är ett intressant sätt att skriva en bok på.

Om just du har du haft nytta av Författarboken får du gärna beställa ett ex av den nya utgåvan åt en skrivande kompis. Har du ej möjlighet att köpa en bok kan du låna den på ditt bibliotek, dela det här inlägget eller lägga boken på minnet och tipsa någon om den i framtiden.

Publicerad iNyheter

Mer läsning

3 kommentarer

  1. Pingback: Tips för nyutgivning av böcker | Förverkliga din bokdröm

    • Kristina Svensson

      Hej Yvonne,
      Hittar den här halva kommentaren och blir förstås väldigt glad över att du vill ha ett exemplar av Författarboken. Hoppas att du beställde den via nätbokhandeln igår då det var sista dagen då nätbokhandeln lovade leverans före jul. I annat fall så tror jag att det kan gå fortare att beställa direkt från Publit. För då skickas den direkt från tryckeriet, utan att ta omvägen runt Bokus eller Adlibris. Det finns ett formulär på Författarbokens presentationssida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.