Meny Stäng

Glada över lovord för Tre hattar-böckerna

Förra veckan publicerade jag ett gäng entusiastiska läsarröster om Författarboken och skrev om hur inspirerande det är som författare att få reda på att böckerna uppskattas. Författarboken är inte den enda handboken som läses och jag är inte ensam författare att vara glad.

Lovord för Tre hattar-böckerna

Även böckerna ur 10-serien från Tre hattar har hittat ut till entusiastiska läsare. Tre hattar är jag, Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson.

Karin Salander har läst de två första delarna från Tre hattar. Om 10 misstag författare gör säger hon bland annat följande. 

Boken är en riktig guldgruva med tips, både för dem som har författardrömmar och redan etablerade författare. Man lär sig hur man bäst kan lyckas med det man brinner för och undvika de värsta fällorna. Jag älskade boken…

Jätteroligt att höra! Tanken med boken är att andra ska slippa uppfinna hjulet igen.

Om den andra boken, 10 tips för att leva på din kreativitet, säger Karin bland annat följande.

Författarna lyckas också belysa ämnet inkomst och ekonomi (som är det jag som kreativ person tycker är mest ointressant) så att läsaren vill veta mer.

Sofie Poulsen har sträckläst 10 tips för att leva på din kreativitet. 

Lättäst och innehåller många tips även för mig som skrivit flera böcker.

Jenny Forsberg har också läst böckerna och säger bland annat.

Det jag gillar mest med boken är att den är så konkret. Författarna delar med sig av lättfattliga exempel på sina egna och andras misstag. Det låter kanske inte så pedagogiskt att utgå från misstagen, alltså hur man inte ska göra, men oroa dig inte: boken är tvärtom mycket pedagogisk.

Även den andra boken är Jenny Forsberg positiv till.

Proppfull av konkreta tips och framför allt inspiration! Boken fick igång mina tankar och väckte nya idéer.

Stort tack alla som läser böckerna och berättar vad ni tycker! Har jag missat något hör gärna av dig! Böckerna finns givetvis i nätbokhandeln. Exempelvis hos Bokus: 10 tips för att leva på din kreativitet respektive 10 misstag författare gör

Publicerad irecension

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.