Meny Stäng

Inspirerande att läsa entusiastiska kommentarer om Författarboken

Det verkar vara fler än jag som ägnat delar av sommaren åt läsning vid sidan om vandringar, resor och liknande. En del människor har valt att läsa böcker som jag har skrivit (bra val ;-)). Jag vet detta för att det dykt upp diskussioner om böckerna i olika sociala medier.

Alla författare som läser detta förstår exakt hur roligt det är att läsa helt okända personer skriva positiva kommentarer om ens böcker. Det är dessutom mycket inspirerande när jag laddar för höstens skrivande. Jag har återigen samlat ihop några av läsarrösterna för att kunna plocka fram om (när) det känns tungt med redigerandet. Senast jag gjorde samma sak var för två år sedan för förra upplagan.

Författarboken fylls med hundöron och understrykningar

I föreningen Egenutgivarnas medlemsforum dök det upp en bild av bild av Författarboken med texten.

Just nu är det mycket tummande, understrykningar och hundöron i Kristina Svensson s bok – snart hoppas jag kunna skicka första materialet till tryckeriet för provtryck. Vad är det man gett sig in på egentligen?!

Jag svarade att han tagit första steget på en spännande resa och ser hundöronen som det bästa betyg en bok kan få. Vilket jag menar. Det är härligt att boken används som uppslagsverk. En kommentar till bilden fick mig att le lite extra.

Jag läser den just nu och trodde innan att jag kunde allt. Boken är kanonbra.

Kim M Kimselius skickade nedanstående ord om Författarboken. Hon hade läst dem i en Facebookgrupp som jag inte är medlem i.

Håller nu på att läsa författarboken av Kristina Svensson tycker den är till god hjälp. Tror att vi (speciellt kvinnor) behöver sporra varandra i att våga och våga göra fel. Tror den rädslan ofta står i vägen för att genomföra och slutföra sitt skrivprojekt eller kanske talar jag bara för mig själv, jag har i alla fall överkommit den rädslan nu.

Jag instämmer och gläds åt att någon för mig okänd person har överkommit sin rädsla och är på gång att förverkliga sin bokdröm.

Monika Ivesköld har recenserat Författarboken med följande ord.

Den här boken, Författarboken av Kristina Svensson, är verkligen en gedigen handbok.

Jag har under de senaste 2 åren läst massor med böcker i skrivandets konst. Detta är en av de mest värdefulla.

Den får definitivt 5 av 5 pennor av mig. Alla blivande författare borde läsa den, oavsett hur mycket kunskap du egentligen redan har.

Jag adderar dessa ord till listan på feedback som Författarboken fått sedan tidigare.

Detta var några av de läsarord jag hittat om boken och samlat ihop för att ha som inspiration i höst. Har jag missat något? Skicka gärna mig en rad i så fall. Vill du läsa mer om handböckerna för författare som jag skrivit själv eller tillsammans med andra, klicka här. Är du nyfiken på allt jag skrivit kikar du istället här.

Publicerad iBlandade författartips, recension

Mer läsning

1 kommentar

  1. Pingback: Glada över lovord för Tre hattar-böckerna | Förverkliga din bokdröm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.