Meny Stäng

Hur har DU haft nytta av vår bok?

10 tips för att leva på din kreativitet har nätt och jämnt hunnit landa i de första brevlådorna så jag är kanske en aning tidigt ute med att fiska efter recensioner. Nu är det inte i första hand omdömen om boken jag frågar efter utan vilken effekt boken haft. Något som jag kanske borde vänta ett år eller två med att fråga efter. Men frågan kommer att ligga kvar här på sajten så det är fritt fram att återkomma även om du läser detta långt efter att det skrevs.

10 tips för att leva på din kreativitet

Officiellt boksläpp av 10 tips för att leva på din kreativitet var förra helgen under litteraturfestivalen Bok & Hav i Karlskrona (mitt reportage därifrån). Boken släpptes från Förlagssystem i måndags, Bokus började sälja boken i tisdags och Adlibris i torsdags. Det finns för övrigt inget som är så frustrerande som att sitta och glo på en bok i nätbokhandeln och så står det ”bevaka” med ett släppdatum ett par dagar tillbaka.

Boken handlar om att ta sin kreativa hobby till yrke och livsstil – utan att bli utbränd på vägen. Den är skriven av mig Kristina Svensson tillsammans med Lennart Guldbrandsson och Kim M Kimselius. Det har varit en givande process att arbeta med boken. Jag har lärt mig mycket av mina kollegors texter – och de av mina. De kommande veckorna kommer jag att publicera våra reflektioner från arbetet med boken.

Har boken haft någon påverkan på dig?

Det vore kul om jag även kunde publicera några intervjuer med läsare med liknande frågor som de jag ställer till Kim och Lennart. Ett tag publicerade jag intervjuer med  läsare av och de medverkande i Förverkliga din bokdröm. Det var något som i varje fall jag uppskattade, även om det var ganska tidsödande. Kanske dags att sparka igång intervjuer igen och varför inte då börja med den bok som är mest aktuell?

Idéer på frågor 

  • Vad fick dig att läsa boken?
  • Var det något i den som gav dig en tankeställare eller påverkat dig?
  • Vad skriver (målar, planerar) du just nu?

PS! Det går givetvis bra att skicka in berättelser om effekterna av att läsa någon av de andra böckerna också.

Publicerad iBlandade författartips

Mer läsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.